Ga naar

Lobo lost het op
Kruisende zwaarden
Goud, juwelen en rum
Toby en Kat 4-ever

                   Boeken

Lobo lost het op

ISBN: 97 890 25111 014
Vanaf 7 jaar
Illustraties: Mariella van de Beek

Verschijningsdatum september 2009

 

 

Lobo lost het op

Lobo zet elke dag een streepje op de muur. Hoeveel streepjes er nog bij komen weet hij niet: tot mama beter is woont hij hier, helemaal onder in het grote herenhuis van tante Talitha. Zijn kamer staat vol met oude spullen, het is eigenlijk meer een opslagplaats. Er is geeneens ruimte voor speelgoed. Misschien is hij daarom wel uitvinder geworden? Want als je iets wilt uitvinden, moet je veel tijd hebben om na te denken. Zonder speelgoed heeft hij tijd genoeg! Zie je wel, tante bedoelt het allemaal heel goed. Weet je wat, hij zal haar eens verrassen met een handige uitvinding: een supersterk-stormbestendig-regenvast-kapsel, net als de koningin. Zodat tante nooit meer naar de kapper hoeft. Lobo weet overal een oplossing voor!

Kruisende zwaarden


ISBN: 97 890 25110 758
Vanaf 8 jaar
Illustraties: Harmen van Straaten


 


Kruisende zwaarden

Ivander is een ridderfan. Daarom neemt zijn vader hem mee naar een oud kasteelhotel in Engeland, dat is gebouwd op de plek waar ooit Koning Arthur woonde. Tenminste, dat beweert de hoteleigenaar – maar Ivander begrijpt natuurlijk wel dat die oude tafel in zijn kamer heus niet de echte Ronde Tafel is. Als hij een keer ’s nachts uit het raam naar het meer kijkt, ziet hij ineens een wonderlijke schittering midden op het water. Zijn vader gelooft het niet, maar dan hoort Ivander bij toeval dat ook Ruby, de dochter van de hoteleigenaar, iets gezien heeft. Samen gaan ze met een roeibootje het meer op, om te kijken of ze achter het geheim van deze schittering kunnen komen. En dat is het begin van een zoektocht die spannender is dan Ivander ooit had kunnen dromen.

Goud, juwelen en rum


ISBN: 90 251 1004 5
Vanaf 8 jaar
Illustraties: Harmen van Straaten
Herdruk april 2008


Goud, juwelen en rum

Nick spaart alles over piraten. Jammer dat hij zelf geen piraat kan worden, dan zou hij op zoek gaan naar een grote schat! Als hij op een dag een spannend piratenschip in een etalage ziet staan, hoeft hij geen seconde na te denken; dat moet hij hebben! Maar als hij in de winkel is, blijkt het schip helemaal niet te koop en in plaats daarvan vraagt een verkoopster of hij een paar oude afgetrapte schoenen wil passen… Verbaasd stemt hij toe. Maar voor hij het in de gaten heeft, belandt hij in een levensgevaarlijke reis. Is er een weg terug?

Toby en Kat 4-ever


ISBN: 90 251 0940 3
Vanaf 8 jaar
Illustraties: Harmen van Straaten


 


Toby en Kat 4-ever

Toby is pas verhuisd naar een klein dorp. Hij vindt er niets aan, want hij verveelt zich vreselijk zonder Kat, zijn vroegere buurmeisje. En tot zijn afschuw moet hij nu elke dag verse groenten eten uit de moestuin van zijn moeder.
Maar dan brengt de postbode iets voor Toby. Het blijkt een mysterieuze brief te zijn die al meer dan veertig jaar geleden is geschreven door een…dief. In de brief wordt gesproken over een geheime code en een verborgen schat.
Toby besluit om samen met Kat op onderzoek uit te gaan.
Al snel blijkt dat zij niet de enigen zijn die van de schat afweten en dat ze door iemand achtervolgd worden. Het dreigt allemaal mis te lopen totdat Toby een schokkende ontdekking doet.

Mijn boeken zijn uitgegeven bij uitgeverij Holland